IMG_1209.jpg

Päätin pitää vielä ainakin tämän päivän Hauvaa hihnassa, ettei joutuisi hallitsemattomaan törmäystilanteeseen Aslanin kanssa. Aslan oli selvästi rohkeampi ja uteliaampi tänään Hauvan suhteen. Kun Hauva makoili jalkojeni juurella sohvan vieressä niin Aslan hyppäsi sohvalle ja meni Hauvan viereen ja jäi siihen Hauvaa aivan rauhassa ihmettelemään. Meidän Hauva oli vähän ihmeissään uudesta perheenjäsenestä, mutta otti tilanteet vastaan rauhallisesti ja hienostuneesti. Aslan uskalsi jo liikkua huoneistossa ja oli selvästi uteliaan kiinnostunut Hauvasta. Vain, jos Hauva lähti tulemaan suoraan Aslania kohti lattialla, niin Aslan kyyristi selkänsä ja pörhisti karvansa pystyyn. Tällöin Hauva tajusi heti pysähtyä ja neuvoin sitä palaamaan takaisin päin ja odottamaan. Ohjasin sitten silittelyjen jälkeen Aslanin toisaalle ja pyysin Hauvaa menemään sinne päin kuin halusi.

Hauva oli kaiken kaikkiaan suurimman osan päivästä omalla paikallaan sohvan vieressä lattialla tai sohvalla ja Aslan sai tutustua rauhassa uuteen tilanteeseen. Voin kuitenkin sanoa, että Aslania selvästi kiinnosti meidän Hauva ja se jo tänä ensimmäisenä yhteisenä päivänä hakeutui useasti Hauvan viereen ihmettelemään.

Kaikista yllättävin tilanne oli se, kun kaadoin Hauvalle nappuloita ruokakuppiin ja Hauva ryhtyi syömään, niin Aslan tuli aivan kupin viereen katsomaan kun Hauva söi. Kaikessa sovussa vierekkäin olivat eikä Hauva ollut moksiskaan ruokailuseurasta!