IMG_1925.jpg

Päätin hankkia Aslanille muutamia aktivointiruokakuppeja, sillä niistä kirjoitetaan, että ne edistävät kissojen hyvinvointia, kun nämä saavat puuhata saadakseen ruokansa. Aslan pitää erityisesti sellaisesta aktivointikupista, jossa pyöreää vanerilevyä kynsillänsä kiertämällä avautuu alla olevan kupin koloja, joihin olen laittanut ruokanappuloita.

Olen hankkinut Aslanille myöskin laserkynän. Siitä tuli menestys vasta siten, että illalla pimeän tullen sammutan kaikki valot pois ja alan ohjata laservalotäplää edes takaisin pitkin huoneistoa. Kyllä kissa saa vauhtia, kun se ryntää valon perässä samaan aikaan kynsillänsä takoen valotäplää. Jostakin syystä tuo laservalo ei Aslania valoisassa innosta, en tiedä miksi, mutta pimeällä Aslan tietää, miten kissan pitää hiiren kanssa toimia.

Aslanin hyvinvointimielessä olen myöskin kasvattanut vehnänorasta. Se ei kestä pitkään tuoreena, mutta sen kasvatus on todella helppoa. Sitä vastoin yritin kasvattaa kissanminttua, mutta sen versot olivat niin hennot ja hauraat, etten pystynyt sitä mitenkään kastelemaan edes suihkupullolla, etteivät versot olisi menneet lakoon. Näin ollen niiden kasvatus ei minulta onnistunut.